2018
The Brewhouse, New Delhi

creative director
Emilia Bergmans
Abhineet Singh

copy writer
Megha Roy

Concept, naming, identity and collateral for a rooftop restaurant in central Delhi, across from the Jantar Mantar. Unrealized.

Using the historical mysticism of the Jantar Mantar and the architecture of Connaught Place as a backdrop, the venue was imagined as a canvas for thought and exploration - one that is inspired by ideas from the past, but contemporary in its presentation.


The logo represents the earth, at the heart of all our explorations. Like the seasonal menu, it changes with the seasons and the movement of the sun in the sky.

This thought was reflected in the dining menu, where the title page could be changed out when transitioning between seasons.
A series of die-cut panels combined to make the section dividers for the menu, leading the diner through their journey at The Observatory.


The special cocktail menu is printed on light, nearly-translucent paper, which allows illustrations printed on the reverse to show through. This adds an element of discovery to the process of choosing a cocktail.

In addition to the abstract illustrations used in the menus, we also designed patterns inspired by the Jantar Mantar.




Keeping with the concept, we also curated three directions for the restaurant crockery.

Business stationary, takeaway packaging and the billing experience were also designed in line with the theme.



At the end of their evening, patrons are presented with a small complementary Observer’s Guide to aid new adventures.


For The Secret Garden, the private dining room at The Observatory, we introduced an exuberent collaged bouquet. The colour palette and typography tie in with those of main restaurant, while the illustration, composed of textile patterns, lends a lush, feminine touch.